Bejelentés


Lábnyom KFT A türelem és kitartás eredménye a jó vállalkozás!


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Üdvözöllek a honlapon

A Lábnyom kft Románia második legnagyobb cipőgyártó cége. Cégünk a sok éves tapasztalatnak köszönhetően számos külföldi elismerést kapott,valamint Európa szerte keresik termékeinket.


Célkitűzésünk: Hatékony,kényelmes,tartós lábbeliket bíztosítunk ügyfeleink részére,ahol a vásárlási szándékkal kereső ügyfél gyorsan megtalálja a számára alkalmas,megfelelő terméket.

A cipőipar áttekintése: A cipőipari szektor egy rendkívül sokszínű iparág, amely az anyagok (textil, műanyag, gumi, bőr) és a termékek igen széles választékát öleli fel, kezdve a különböző típusú férfi, női és gyermekcipőktől egészen az olyan speciális termékekig, mint a snowboard bakancsok vagy a védőlábbelik. A végtermékek sokfélesége pedig az ipari eljárások, a vállalkozások és a piaci struktúrák kivételesen nagy számával párosul.

Az EU e téren tett intézkedéseinek célja az innováció, a versenyképesség és a szektorban tevékeny vállalatok közötti verseny előmozdítása, a csalás és a hamisítás leküzdése, valamint a fogyasztók egészségének és a környezet védelmének biztosítása.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!